Gość glasswalker Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 ksb nagrywa mi plytki dvd z maksymalna predkoscia 2X a powinno teoretycznie z 16-tka (weryfikacja tez nie najszybciej przebiega). Wbuforze urzadzenia mam napis brak informacji. DMA chyba mam wlaczone bo kopiuje z plytki w miare szybko. Nie musze chyba pisac ze jestem zielony jesli chodzi o linux-a. Z gory dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 może byś napisał jaka nagrywarka i trochę więcej szczegółów...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 mam ten sam problem i od kilku miesięcy nie udało mi się znaleźć rozwiązania :/ max nagrywam ze speed = x6 zamiast x16 i nikt nie wie ocb :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi