porterneon Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Witam. Czy zainstalowanie i uruchomienie AIXGL wplynie na pogorszenie plynnosci w grach 3d (typu counter-strkie itp)? Jezeli tak to jakie to beda straty? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Ja jeśli mam włączone Desktop effects i włączę jakąś grę to jest gdzieś o 50% wolniej, ale nie jest to dla mnie problem, bo wyłączenie i włączenie desktop effects o kwestia 2 sek , więc jak włączasz grę to wyłączaj efekty i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porterneon Napisano Listopad 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 w jaki sposob sie to wlancza i wylancza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Rozumiem, że jeszcze nic nie masz zainstalowanego. Poszukaj na forum, były tematy tam jest wszystko opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 a mi nic nie zamula jak mam wlaczony desktop effects Im mocniejsza karta grafiki im wiecej ramu tym plynniej chodzi gierka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi