ketek01 Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Witam Panów Mam Broblem z Grubem Duz Tego jest na Forum ale ja Nie Czaje Tego W tej Chwili mam zaistalowane na hda1 ->windows 2003 na hda2 ->windows Xp Mam Wybor Systemow pomedzy 2003 a Xp hdb1 -> Fedora hdb2 -> SWAP i zaistalowalem Fedore 6 podczas istalacji Fedora Wykrywa w konfiguracji GRUBa ze z hda1 ze OTHER i wwtedy zaistalowalem Gruba na MBR hdb. jak podczas wyboru po instalacji Other niby Windows to mi sie wyswietla rootnoverify (hd1,0) chainloader +1 i staje... Wiec narazie jak chce uruchomic (_linuxa_ → Linuksa) ORT to w BIOSie wybieram BOOT z drugiego dysku. Prosze o Pomoc w Konfiguracji Wpolnego BOOTa z góry dziekiuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 Zainstaluj na HDA bo ja jak na hdb zainstalowałem na stacjonarnym tylko ze hda1<Xp hda2<98 hdb1</ hdb2<Home hdb3<SWAP mbr musi byc na hda i zmien z other na XP a other 2 na Windows 2003 aby pamietać ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketek01 Napisano Listopad 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2006 a jak zainstaluje na hda to windows (wg instalacji other) nie uruchomi sie i dlatego zainstalowalem na MBR na hdb. podobnie mialem z wersja 5 ,windows mi sie nie uruchamialy, ale zainstaluje na hda zobacze co bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi