mr_magic Napisano Listopad 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Jak usunac wlan0 z ustawien przy uruchamianiu systemu zeby nie wyszukiwal sieci (i tak dostaje komunikat o braku sieci) Problem w tym ze uzywam do sieci ath0 (modul madwifi) ktory raczej nie ma nic wspolnego z wlan0 NIe moge pozwolic sobie na experymenty bo zostane bez netu ktory jest mi potrzebny do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanji Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Odznacz w Administracja -> Sieć właściwą linijkę. No nieźle: Data postu z 2006. Komu ja tłumaczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Grudzień 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2007 Odznacz w Administracja -> Sieć właściwą linijkę. No nieźle: Data postu z 2006. Komu ja tłumaczę... Hahhaa, liczy się to, że pomagasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi