bisz Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 zainstalowalem sobie windows 2000 na qemu no i teraz pare pytan co do sieci domyslnie mi skonfigurowal tak ze moje ip jest 10.0.2.15 a brama 10.0.2.2 gdy pingam brame, choc do konca nie wiem co takiego (_na prawdę_ → naprawdę) ORT pingam na l0 obserwuje jakis ruch, no ale mimo wszystko nic z tych pakietow nie wychodzi na swiat , jak by to skonfigurowac tak aby wychodzilo ? domyslam sie ze problem lezy w (_linuxie_ → Linuksie) ORT a nie w niby-windowsie, czytalem jakies dokumentacje na temat VLAN'ow itp ale powiedzmy ze mętnie jest to wytlumaczone, czy ktos juz kiedys to robil i zdolalby mi to łopatologicznie wyjasnic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Grudzień 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2006 na stronie domowej qemu jest wyjaśnione co trzeba zrobić z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi