Kosi#1 Napisano Grudzień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2006 http://www.akuku.pl/link_frameset.php?strH...php%3Fid%3D1078 zmieniłem zdanie co do painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ess Napisano Grudzień 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 11, 2006 Oto linki do podobnych filmików: http://www.youtube.com/watch?v=G0smntbxyJ8&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=e497LbYEFXc&mode=related&search= Po obejrzeniu tych filmików nasuwa mi się tylko jeden wniosek: Jeśli umiesz dobrze "rysować", to narzędzie w jakim to robisz jest mało ważne... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Wredna reklamówka M$ A tak na poważnie ktoś kto robi takie rzeczy w MS Paint jest masochistą :lammer: Poza tym pewnie kilk a dni zleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Nie przesadzaj Te filmiki to po prostu dowod na to, ze jak ktos potrafi rysowac to po prostu to potrafi ... a o Corelopodobne narzedzia najczesciej wyklucaja sie ludzie rysowac po prostu nie umiejacy i tego typu zaawansowane programy musza ich w rysowaniu wyreczyc. Filmiki bardzo fajne. Mialem kiedys link do czegos podobnego, tyle ze sprawa sprowadzala sie do muzyki a dzwieki byly wytwarzane przy pomocy microsoftowego sndrec i jego efektow z dzwiekow systemowych. Kawal muzy Jak znajde to dopisze link... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 12, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 ale nigdu nie zdawałem sobie sprawy, że paint ma takie możliwości rysowania, a to że koleś ma taki talen to już inna sprawa. Jestem pełen podziwu jeżeli chodzi o niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Te filmiki to po prostu dowod na to, ze jak ktos potrafi rysowac to po prostu to potrafi Tyle tylko ze to tak jakby pisac duza obiektowa aplikacje w notatniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2006 Mialem kiedys link do czegos podobnego, tyle ze sprawa sprowadzala sie do muzyki a dzwieki byly wytwarzane przy pomocy microsoftowego sndrec i jego efektow z dzwiekow systemowych. Kawal muzy Jak znajde to dopisze link... Pozdro Już jest na forum. Szukaj jako 'DJ Microsoft'... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi