Renegade Napisano Grudzień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Co muszę zainstalować, aby pod FF działały mi filmy z Video Google lub innych portali, obecnie wchodząc na strone z filmem w miejscu gdzie powinien być odtwarzacz mam pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Powinieneś zainstalować FlashPlayer. Wpisz w forumowej Szukajce 'Flash', a znajdziesz sporo topików w tym temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Z TEJ strony sciagnij Download Installer for Linux. Plik libflashplayer.so skopiuj do katalogu ~/.mozilla/plugins. Oczywiscie takie rozwiazanie bedzie dzialalo tylko na Twoim koncie. Flash Player, ktory zainstalujesz jest w wersji beta, ale dziala stabilnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renegade Napisano Grudzień 13, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Z TEJ strony sciagnij Download Installer for Linux. Plik libflashplayer.so skopiuj do katalogu ~/.mozilla/plugins. Oczywiscie takie rozwiazanie bedzie dzialalo tylko na Twoim koncie. Flash Player, ktory zainstalujesz jest w wersji beta, ale dziala stabilnie. Dzięki ta wersja działa, ja flasza miałem ale jak pisałem animacje się nie uruchamiały tylko było puste miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
6taurus Napisano Grudzień 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 13, 2006 Z TEJ strony sciagnij Download Installer for Linux. Plik libflashplayer.so skopiuj do katalogu ~/.mozilla/plugins. Oczywiscie takie rozwiazanie bedzie dzialalo tylko na Twoim koncie. Flash Player, ktory zainstalujesz jest w wersji beta, ale dziala stabilnie. masz zainsalowana wersje Fedore 6 architekturaa 64 to moze ci nie dziłac a jak ktoś wie o jakim linku to niech go wskarze - dot sposobu instalacjji flascha pod archtekrure 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi