Jose33 Napisano Grudzień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 W przyszłym roku możemy liczyć na jeszcze tańszy dostęp do internetu-swoje usługi abonentom Telekomunikacji Polskiej zaproponują:telefonia Dialog oraz GTS Energis.Dzięki rosnącej konkurencji w swoich domach będziemy mieć szybsze łącze za coraz mniejszy abonament."Dziennik" podaje przykład telefonii Dialog, która zapowiada, że jej łącze 1Mbps/s będzie tansze od Neostrady TP o około 20 zł. źródło-Media2/Dziennik i co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2006 i tak pewnie będzie o wiele drożej niż w innych krajach europy. Z tewgo co czytałem to mamy najdroższy internet szerokopasmowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 pamietam jak moje 1Mb/s w LANie to bylo cos najszybsza neostrada miala 512 i byla rzadkoscia teraz 1Mbps jest standardem niby duzo i starcza na wszystko, zwlaszcza dla domowego uzytkownika + IP zewnetrzne ... ale jakos tak malo, chcialoby sie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 pamietam jak moje 1Mb/s w LANie to bylo cos najszybsza neostrada miala 512 i byla rzadkoscia teraz 1Mbps jest standardem niby duzo i starcza na wszystko, zwlaszcza dla domowego uzytkownika + IP zewnetrzne ... ale jakos tak malo, chcialoby sie wiecej Cos w tym jest Teraz mam 10MB a juz mysle o 24... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 a ja mam 256 i co? Płace 50zł abonamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 no widzisz ja mam 700 i placę 50 zł, według mnie to i tak drogo jeżeli chodzi o inne kraje europejskie (cena/szybkość) a mam osiedlowke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 ja za mojego 1Mb (dwa kompy) place 77 ale na szczescie internet mozna odliczac od podatku -wiec tak jakby okolo 10 mcy w roku ma za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 witam ja za swoje 1Mb płacić będę do grudnia 2007 38 zł niestety umowa na rok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 Ja w w-wskim Aster płacę jeszcze więcej Ale mam 2Mbity w dzień i tzw. nocne buszowanie (promocja stała taka ) od 1.00 do 10.00 MB. Niestety wysyłanie max 768kbps. Sądzę, że ceny w dużej mierze zależą od tego gdzie mieszkamy. Im bliżej dużych miast, tym niższe ceny albo wyższy transfer za tę sama cenę. Osobiście uważam że reklamowane 28 pln za neo 512 (chyba cos takiego widziałem, to nie jest drogo, ale tam chyba jest niestety ograniczenie transferu do iluś tam MB Czyli niby tani, ale to prawie tyle co za (nie licząc karty) np. Blue Connect Krótko mówiąc - wersja wirtualnie ciekawa, ale w realu... P.S.exbros Ty burżuju I co się dziwić, że ludzie z kraju wieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalr Napisano Grudzień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 16, 2006 Ja mam multimedie 128 kbps na dwa kompy za jakieś 60 zł / miesiąc. Muszę porządnie pochodzić za konkurencją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi