Skocz do zawartości

Tani Internet W Polsce 2007

Jose33

Rekomendowane odpowiedzi

W przyszłym roku możemy liczyć na jeszcze tańszy dostęp do internetu-swoje usługi abonentom Telekomunikacji Polskiej zaproponują:telefonia Dialog oraz GTS Energis.Dzięki rosnącej konkurencji w swoich domach będziemy mieć szybsze łącze za coraz mniejszy abonament."Dziennik" podaje przykład telefonii Dialog, która zapowiada, że jej łącze 1Mbps/s będzie tansze od Neostrady TP o około 20 zł.

źródło-Media2/Dziennik

i co wy na to?:)

pamietam jak moje 1Mb/s w LANie to bylo cos :) najszybsza neostrada miala 512 i byla rzadkoscia :)

teraz 1Mbps jest standardem niby duzo i starcza na wszystko, zwlaszcza dla domowego uzytkownika + IP zewnetrzne ... ale jakos tak malo, chcialoby sie wiecej :)

Cos w tym jest ;)

Teraz mam 10MB a juz mysle o 24...

Pozdro

Ja w w-wskim Aster płacę jeszcze więcej ;) Ale mam 2Mbity w dzień i tzw. nocne buszowanie (promocja stała taka :D) od 1.00 do 10.00 MB. Niestety wysyłanie max 768kbps.

Sądzę, że ceny w dużej mierze zależą od tego gdzie mieszkamy. Im bliżej dużych miast, tym niższe ceny albo wyższy transfer za tę sama cenę. Osobiście uważam że reklamowane 28 pln za neo 512 (chyba cos takiego widziałem, to nie jest drogo, ale tam chyba jest niestety ograniczenie transferu do iluś tam MB :( Czyli niby tani, ale to prawie tyle co za (nie licząc karty) np. Blue Connect ;)

Krótko mówiąc - wersja wirtualnie ciekawa, ale w realu... ;)

P.S.exbros Ty burżuju :P I co się dziwić, że ludzie z kraju wieją ;)