@Kamills Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 Jest coś w stylu beryla na Windows mój tata to typowy laik a jak mu pokazałem Beryla to mnie poprosił abym mu takie coś pod winda zainstalował.Wie ktoś jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Grudzień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 Jest coś w stylu beryla na Windows mój tata to typowy laik a jak mu pokazałem Beryla to mnie poprosił abym mu takie coś pod winda zainstalował.Wie ktoś jak. Sam chyba dobrze wiesz, że nie ma Może Windows vista ... :] ? Tam też coś 3d jest, ale nie tak jak w berylu. Najlepiej zainstaluj Linuksa z berylem i powiedz dla ojca, że to Windows + Beryl . A tak trochę offtopic to te efekty 3d to tylko do chwalenia się przed kumplami są dobre Ja mam wyłączone bo szybciej chodzi i jakoś tak przejrzyściej, a na początku to podjarany jak cholera byłem tymi wodotryskami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2006 Sam chyba dobrze wiesz, że nie ma Może Windows vista ... :] ? Tam też coś 3d jest, ale nie tak jak w berylu. Najlepiej zainstaluj Linuksa z berylem i powiedz dla ojca, że to Windows + Beryl . Wiem o tym dobrze ale co z tego jak tata każe napisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Oj powiedz mu, że się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koozoo Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Jest coś w stylu beryla na Windows mój tata to typowy laik a jak mu pokazałem Beryla to mnie poprosił abym mu takie coś pod winda zainstalował.Wie ktoś jak. Witam znam jeden taki program nazywa się "looking glass". To jest chyba ten link http://www.sun.com/software/looking_glass. Jeśli link nie działa wpisz w google tą nazwę. Znajdziesz tam demo i dział download gdzie jest wersja na winde i na (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Ja nie instalowałem go, bo na laptopie nie jest to co tygrysy lubią najbardziej:-). Aby go ściągnąć trzeba się chyba zarejestrowac.. Obejrzałem tylko demo, wygląda niegłupio. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi