@Kamills Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 Posiadam laptopa ACER5612WLMi wiatrak włącza mi się dopiero przy temperaturze 55 stopni.Jak zrobić aby wiatrak albo pracował non-stop (najlepiej będzie tak) lu od temp 40 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2006 obstawiam, że masz opcje w biosie, żeby chodził na wentylu jak jest wpięty do ściany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Grudzień 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 Za wentyl odpowiada SO ciekawe czemu na windzie mam ustawione że od 40C? a na linuxie od 55? A bios już kopałem o to sie nie martw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Grudzień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2006 A bios już kopałem o to sie nie martw. nie wiem gdzie kopałeś, ale napisałem, bo ja mam taką opcje, wentyl chodzi zawsze, nie za szybko, nie za głośno może jeszcze pokop w poleceniach: fancontrol, pwmconfig, sensors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi