xcracker Napisano Grudzień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Witam. Mam laptopa: Fujitsu Siemens Amilo 1.8Ghz AMD Sepron 3000+, 512MB Ram z czego 64 idzie na grafike, dysk HDD: 80GB... Gdy włącza mi sie ekran startowy instalatora (tam gdzie mam wpisac linux askmethod czy wcisnać samo ENTER] czy wpisze jakąś komende [wpisywałem: linux askmethod, linux [costam] reiserfs] czy tez nacisnołem samo ENTER pokazuje sie ladowanie kernela, nastepnie pytanie [po angielsku] Czy sprawdzic plyte CD / DVD klikam SKIP cos tam sie napisze Probing Grafic UniChrome S3 [moja karta graficzna] zrobi sie czarny ekran i nic sie niepokaze przez 5 min.. wtedy juz wylaczam kompa... CZEMU NIC SIE DALEJ NIEPOKAZUJE / CZEMU NIEMOGE ZAINSTALOWAC FEDORA CORE 6 ?? POMOCY!! ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Grudzień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Po pierwsze sprawdz mimo wszystko plyte, uzywajac tego mediachecka (chyba, ze juz to zrobiles) Po drugie czasem sie tak zacina na dłużej, spróbuj poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcracker Napisano Grudzień 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Kurcze.. a ma na to w pływ ze na C: mam XP a na D: [gdzie chce umiesic Fedora Core] mam Ubuntu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Grudzień 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 29, 2006 Kurcze.. a ma na to w pływ...Raczej nie. Z tym problemem bedziesz musial sobie poradzic troche pozniej, jak przyjdzie Ci wskazac miejsce pod Fedorke... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi