xcracker Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Witam ponownie.. ajć.. ale mam problemy z tą instalacją Otóż tak.. gdy wybieram Graficzną metode instalacji systemu FC6 po napisach: Runnig anaconda Fedora Core installer... Probing UniChrome S3 [moja karta graficzna] Po chwili robi się CZARNY ekran,... co mam zrobić... po instalacji fedorki w trybie tekstowym... Zamiast Gnome.. pokazuje sie fullscreen Terminal a jak wpisze startx, to robi się czarny ekran.. Niech ktoś pomoże, pilnie potrzebuje tej fedorki!! AMD Sempron 3000+ 1.8Ghz 512RAM współdzielone z kartą graficzną [na karte graf. idzie 64MB] Dysk ATA -> 80GB WD DVD-RW DL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
george_vader Napisano Grudzień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 30, 2006 Miałem ten sam problem i został już rozwiązany na forum. Zajrzyj na --> http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=13016 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi