lwg Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 mam taki problem ze nie moge ich zainstalowac konkretnie chodzi o bilard 8 wlaczam gre przez firefoxa jako normalny uzytkownik i podaje mi komunikat ze nie moge tego zrobic bez bycia adminem loguję sie wiec jako root, (przez ekran logowania bo przez terminal i z niego odpalenie firefoxa nie daje rezultatu) i wchodze w gre, i niby sie cos instaluje ale po zakonczeniu instalki i tak nie dziala i chce instalowac sie jeszcze raz. co moge zrobic? czy te gry z wp w ogole chodza pod linuksem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 czy te gry z wp w ogole chodza pod linuksem? Nie. Jeśli chcesz to je możesz odpalać w firefoksie pod Wine - tam działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz_bozenski Napisano Styczeń 15, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2007 trochę odbiegnę od tematu ... parę razy już pisałem do obsługi wp.pl na ten temat, że to jest straszne, że wp dyskryminuje użytkowników (_linuxa_ → Linuksa) ORT, ale jak widać nie ma się co porywać z motyką na słońce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi