MYTRIK Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 lista odpowiedników do windowsa? czy istnieje coś takiego??.. instalnąłem fedorę na laptopie, jakoś przeżyłem... ale nie wiem co dalej... jest może jakiś totalnie lamerski opis jak i co używać... Jak wygląda system plików z DOKŁADNYMI opisami...?? To co czytam na forum niewiele mi mówi... Jest to mój pierwszy kontakt z linuxem jako takim... Kiedyś bawiłem się unixem, ale to było niestety dawno temu... Szukam po porstu jakiegoś przyswajalnego przewodnika do fedory... Gdzie są np. pliki systemowe, pliki programów, gdzie ja mogę zapisywać swoje pliki, itp... Ma ktoś tyle cierpliwosci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 Były już takie tematy na forum wraz z linkami do różnych stron. Poszukaj. Na początek wrzuć w Google zapytanie "podstawy linuksa" i zajrzyj pod adres http://poradnik.fedorapl.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MYTRIK Napisano Styczeń 6, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 DZIĘKI ... znalazłem jeszcze więcej.. więc tak sobie myślę ... LINUX jest cierpliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 6, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2007 DZIĘKI ... znalazłem jeszcze więcej.. więc tak sobie myślę ... LINUX jest cierpliwy Przeczytaj Regulamin forum, szczególnie par.2. Następnym razem zarobisz ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi