Darknek Napisano Styczeń 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2007 mam fedorke 5 i od jakiegos czasu mam wpieniajacy problem. nie wiedziec czemu zdarza sie ze sie sypia X (tak mi sie wydaje bo po ich restarcie jest ok) kiedy chce sobie obejrzec film avi albo dvd to kolory sa pojechane. Restartuje to ctrl + alt + backspace i jest ok na jedno wlaczenie filmu bo zaraz potem znowu potrafi sie skaszanic. Jesli nie wiadomo czemu sie tak dzieje to czy znacie inna metode restartu X zeby nie wyrzucalo do ekranu logowania, bo wszystkie programiki musza mi sie na nowo wlaczac i jest to irytujace. Da sie to jakos szybciej zrobic, albo naprawic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Styczeń 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2007 Też tak kiedyś miałem ale na FC4 i wystarczyło wyrzucić wszystkie sterowniki + odtwarzacz filmów i zainstalować jeszcze raz i już mi się nie kaszaniło. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi