milosz_bozenski Napisano Styczeń 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 witaj, mój kolega kupił sobie laptopa asusa. niestety fc6 nie wykrywa? karty sieciowej. w kde w centrum informacyjnym znalazlem model. oto on : realtek semiconductor rtl8111/8168b pci express gigabit ethernet subsystem: asustek computer inc. unkown device 11f5 co może być nie tak? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Styczeń 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2007 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...l=rtl8111/8168b Jak widać w tym linku miałem ten sam problem, ale udało się go rozwiązać , karta działa elegancko. mój kolega kupił sobie laptopa asusa. niestety fc6 nie wykrywa? karty sieciowej. w kde w centrum informacyjnym znalazlem model. oto on Może warto tą wypowiedź trochę poprawić. Fedora bez problemu wykrywa tą kartę ale nie ma do niej wbudowanych sterowników Sterowniki są na stronie producenta, musisz ściągnąć, skompilować, skonfigurować neta i wszystko powinno śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi