NForest1989 Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Witam mam ogromny problem. Jestem nowym uzytkownikiem Fedory 6 i nie mam pojecia co zrobic aby jakikolwiek program multimedialny odtworzyl mi ten link http://213.251.138.121:7500/ Jesli ktos wie co i jak zrobic prosze o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Jako, ze jest to twój pierwszy post, nie dam ci warna. Powinienes byl na samym poczatku przeczytac regulamin, taka jest zasada. Zlamales zasade o niewykazaniu inicjatywy, przed przystapieniem do pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Odpalasz np. xmms, dajesz ctrl+l (otwórz położenie), wklejasz i jedziesz. PS. Ten link normalnie Ci działa? Bo się buforuje w kółko tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Mi w vlc smiga az miło ;] Więc polecam: yum install vlc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 W Mplayerze równiez smiga, ze hej. Natomiast Mplayerplug-in zatrzymuje sie nie wiedziec czemu... EDIT: Aha, wystarczylo ustawic 'odtwarzaj strumien wprost ze strony (bez buforowania)' i Mplayerplug-in tez smiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Server Status: Server is currently up and private. Stream Status: Stream is up at 32 kbps with 246 of 400 listeners (243 unique) Listener Peak: 400 Average Listen Time: 1h 37m 36s Stream Title: KATOWICE Content Type: audio/aacp Stream Genre: Stream URL: Stream AIM: N/A Stream IRC: #Shoutcast Current Song: PLANETA 95.1 FM Czas znalezienia odpiwedzi: 8 sekund Ilosc klików: 2 Uzyte programy: Firefox Potrzebujesz kodeków AAC Eeeeech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi