Jasiek_M Napisano Styczeń 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2007 Witam! Chciałem uruchomic pod FC6 Borland Turbo Pascala(oczywiscie z pod DosBoxa), program dziala ale pomimo przeszukania wszystkich dyskow (A-Z) na zadnym nie kryje sie partycja /, przez co nie mam jak zapisywac/odtwarzac wynikow swojej parcy. Nie znam sie na komendach w DosBoxie ale prubowałem przed uruchomieniem BTP wpisac komendy "mount c /" i "mount / c" ale nie pomogły... Może ma ktoś jakąś radę? Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Najlepiej utwórz sobie w twoim katalogu domowym katalog 'pascal' i jego montuj pod DOSBoxem: mount c /home/jasiek/pascal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Styczeń 22, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Witam zrobilem wszystko jak mowiles tylko zmienilem na duze litery tam gdzie powinny byc ale nic nie pomogło... Na wpis mount c /home/Jasiek/Pascal wyzuca komende Drive C already mounted with local directory /home/Jasiek/Pascal/BIN/ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Styczeń 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2007 Rany, to zamontuj ten folder pod inna literą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi