metal_man Napisano Styczeń 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2007 Wlasnie sie przsiadlem z Ubuntu na Fedore i troche sie gubie Cala ta zmiana z apt-get'a na yuma mi wyraznie nie sluzy. Ale do rzeczy. 1. Po konfiguracji (_yum'a_ → yuma) ORT i probie szrpniecia czegokolwiek z repo dostaje taki komunikat: warning: rpmts_HdrFromFdno: Header V3 DSA signature: NOKEY, key ID 4f2a6fd2 nie wiem za bardzo co i jak... 2. ze stronki http://rpm.pbone.net pociagnaalem FF2.0 w rpm'ie i problem nastepuje podczas proby instalacji... Klikam 2-razy na pliku rpm, pozniej instaluj i dostaje blad zaleznosci: Missing Dependency: gecko-libs = 1.8.0.9 is needed by package yelp Moze i smieszne problemy ale narazie to przesiadke zaczynam od potykania sie o wlasne nogi... Jest gdzies jakis tutorial do FC6... ? Jak sie uporac z repozytoriami, gdzie pisze cos o zaleznosciach oraz jak zainstalowac stery nVidii (tu znalazlem kilka sposobow tylko nawet nie wiem za ktory sie brac...) Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 24, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2007 warning: rpmts_HdrFromFdno: Header V3 DSA signature: NOKEY, key ID 4f2a6fd2 Google Twoim przyjacielem. A tutaj gotowe porady: na Twój problem (głównie ta część z "rpm --import..." itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi