czarny7771 Napisano Styczeń 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2007 Witam Od kilku miesięcy używam Linuksa jako podstawowego systemu operacyjnego. Tydzień temu zakupiłem nowy komputer , na który zamontowałem Fedorę Core 6 z zakupionego czasopisma "Easy Linux".Po zamontowaniu systemu w prawym rogu ukazał się komunikat o dostępnych aktualizacjach( Security Updates Available. There are 187 package updates available.) Po ich ściągnięciu na monitorze pojawił się komunikat o zaimportowaniu klucza, a następnie o przygotowaniu tranzakcji-jak rozumiem kupna. Ponieważ nie mam dużego doświadczenia uprzejmie proszę o podanie, czy aktualizacje są darmowe, czy też są one płatne i jeżeli to możliwe ile to wyniesie. Poprzednio używałem programu Linuksa Open Suse, gdzie wszelkie aktualizacje były darmowe. Jeżeli to możliwe prosze o wyjaśnienie mi tej kwesti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Styczeń 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2007 ...a następnie o przygotowaniu tranzakcji-jak rozumiem kupna. :blink: przepraszam ale jakoś chyba już na oczy źle widzę, ale jeżeli jednak ze wzrokiem mam wszystko dobrze, a także dobrze zrozumiałem treść zawartą w tym poście, to odpowiem że są darmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Styczeń 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2007 transakcje to nie jest kupno-sprzedaż Transakcja tutaj to ciąg poleceń (w tym wypadku instalacji/aktualizacji), które mają zostać wykonane. Na 100% nie musisz za aktualizacje płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi