Darknek Napisano Styczeń 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2007 Nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale po co w zasadzie trzymac zapore sieciowa na linie i robic siebie pasiv na programach dc++ Wiem, ze wiekszosc z Was uwaza, ze pytanie idiotyczne, ale wytlumaczcie mi jak pieciolatkowi po co ja wlaczac, albo czemu lepiej ja wylaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 wytlumaczcie mi jak pieciolatkowiA jak wychodzisz z domu to zamykasz drzwi? A po co? Przecież złodzieje mogliby sobie przyjść i coś wynieść, menele jakieś zrobiłyby sobie imprezkę, zdemolowały chałupę i narzygały na dywan. No i widzisz, z firewallem jest tak samo. Jeśli nie uniemożliwia (włamania jednak się zdarzają) to przynajmniej utrudnia dostęp. P.S.Temat raczej mało związany z problemami z siecią - przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Styczeń 29, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi