teep Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 Jestem zielony, mam Linuksa w rękach od tygodnia. Mam Fedore Core 6, pojawiły mi sie nowe możliwe aktualizacje, kazałem załadować i przy okienku "Rozwiązywanie zależności aktualizacji" cała akcja się zawiesza, normalnie jakbym winda widział.... help, i jeszcze jedno- gdzie poczytać od Fedorze i Linuksie od podstaw? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 cała akcja się zawieszaSpróbuj z konsoli, jako root przy pomocy yuma. gdzie poczytać od Fedorze i Linuksie od podstaw?W Internecie? faq.fedora.pl, wiki.fedora.pl, poradnik.fedorapl.org i wiele innych, do których znajdziesz odnośniki jak ruszysz swoją leniwą... głowę i poszukasz tu na forum Zapewniam Cię, że nie jesteś pierwszym początkującym, który pojawił się na naszym forum. Wystarczy w Googlach wpisać "podstawy linuksa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny7771 Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Poza Forum i internetem dość dokladnie opisano Fedorę Core 6 w czasopiśmie Easy Linux nr 2)2006 r. Wprawdzie nie jest to nowy numer, ale można go kupić w Empiku, przy okazji z plytą instalacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi