Matey Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 Cześć Więc szukam i nie mogę znaleźć... Czy jest jakieś proste narzędzie (może też być bardziej skomplikowane) do obliczeń matematycznych dla KDE w FC6? Doinstalowałem sobie yum'em gcalctool i choć z konsoli po wklepaniu się odpala, nie ma go w menu. Jak go dołożyć? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 29, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2007 Z tego co wiem to jest takie cos jak KFormula, ale jak to dziala to nie wiem EDIT: poza tym jak szukasz tylko zwyklego kalkulatora to jest takie cos jak KCalc i raczej (_napewno_ → na pewno) ORT masz to w systemie jak zainstalowales KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano Styczeń 30, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2007 Gcalctool widoczny jest w menu Fedory: Aplikacje->Akcesoria poprostu jako Kalkulator. Troszkę większe możliwości (definiowanie własnych stałych i funkcji) posiada podobna aplikacja galculator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi