mrychu Napisano Styczeń 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2007 Witam, jestem ciekawy co polecacie. Zainstalowałem sobie Fedore 6 wersję 64 bitową i śmigała super dopóki nie zainstalowałem wspomagania 3d do pulpitu. Ale to na pewno będę musiał jeszcze pokonfigurować, żeby działało szybciej. Ale generalnie chce zapytać co polecacie i jak to się ma w praktyce. Co szybciej chodzi, a co jest lepsze do jakich zastosowań. Jeśli chodzi o sprzęt to posiadam Celerona D 351 3.2 GHz/512 ddr2/ graf GeForce2 Ti200 64MB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 31, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2007 Pozwolisz, że to do "Noname" przeniosę - z instalacją to ma niewiele wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P-A-B-L-O Napisano Luty 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2007 Wiadomo, że system obsługuje również aplikacje 32 bitowe. Jednak najlepiej jak wszystkie aplikacje, których używasz będą 64 bitowe. Wtedy będzie to chodziło najbardziej wydajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi