Skocz do zawartości

Problem Z Azureusem

webit

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu boicie się używania programów KDE pod GNOME ?

Nie ma żadnych przeciwskazań. Sam używam Kadu i Amaroka na GNOMIE :P

Jeśli ktoś ma słabego kompa to może go denerwować, że programy z KDE się dłużej ładują pod GNOME(muszą załadować swoje biblioteki) i przez to też więcej ramu idzie, ale nie jest to zbyt uciążliwe. Sami spróbujcie :) (Do instalowania programów KDE yumem jest potrzebne specjalne repo KDE - jest na forum ...)

Kadu wcale nie jest pod KDE...

poza tym kiedys mialem i KDE i GNOME i jak mi sie wszystko spierniczylo to az furczalo. od tej pory uzywa wylacznie GNOME :) wole je niz KDE (moje prywatne zdanie). Po co wiec uzywac programow z KDE jesli w GNOME sa rownie ciekawe a czesto i lepsze ;)

• 2 months later...

Witam! Problem zostal juz opisany na forum w temacie jednak nie znalazlem na niego rozwiazania. Dzieje mi sie dokladnie to samo co tamtemu Webitowi a mianowicie wszystko fajnie sciaga sie przez pare minut a potem pada. Pada sciaganie i wysylanie. Po ponownym uruchomieniu znowu jest dobrze przez jakis czas i tak w kólko... Nat jest ok, DHT tez ok, porty odblokowalem i nic z tego. Za kazdym razem jest to samo. Sprawdzalem z róznymi torrentami. Fedore sciagalem z torrenta non stop 128 KB/s a w azureusie na linuksie dochodzi do tej predkosci i pada. {To ten torrent http://pbt.net.pl/index.php?idx=details&am...abe7262f6db1e66 }. Mial ktos moze taki problem? Próbowalem odpowiedników Transmission, BitTorrent ale sa one ze tak powiem malo estetyczne - nie da sie ich schowac do traya a zalezy mi zeby torrenty sciagaly sie w tle. Mial ktos moze taki problem i go rozwiazal?

PS: Java najnowsza, Azureus najnowszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...