simone Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Proponuję jeszcze spróbować KTorrenta (chyba jest w repo extras dla FC5, na 100% w FC6). Jest o wiele prostrzy od Azuera ale fajniejszy od BitTorrent-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 ale czy KTorrent nie jest przypadkiem dla KDE?? jak tak to dla mnie odpada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simone Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 ale czy KTorrent nie jest przypadkiem dla KDE?? jak tak to dla mnie odpada... Hmm, no to odpada bo jest pod KDE jak nazwa wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 A czemu boicie się używania programów KDE pod GNOME ? Nie ma żadnych przeciwskazań. Sam używam Kadu i Amaroka na GNOMIE Jeśli ktoś ma słabego kompa to może go denerwować, że programy z KDE się dłużej ładują pod GNOME(muszą załadować swoje biblioteki) i przez to też więcej ramu idzie, ale nie jest to zbyt uciążliwe. Sami spróbujcie (Do instalowania programów KDE yumem jest potrzebne specjalne repo KDE - jest na forum ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2006 Kadu wcale nie jest pod KDE... poza tym kiedys mialem i KDE i GNOME i jak mi sie wszystko spierniczylo to az furczalo. od tej pory uzywa wylacznie GNOME wole je niz KDE (moje prywatne zdanie). Po co wiec uzywac programow z KDE jesli w GNOME sa rownie ciekawe a czesto i lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Listopad 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2006 K3B ... Czegoś takiego nie ma pod gnome Chodzi o funkcjonalność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strzelcu Napisano Luty 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 1, 2007 Witam! Problem zostal juz opisany na forum w temacie jednak nie znalazlem na niego rozwiazania. Dzieje mi sie dokladnie to samo co tamtemu Webitowi a mianowicie wszystko fajnie sciaga sie przez pare minut a potem pada. Pada sciaganie i wysylanie. Po ponownym uruchomieniu znowu jest dobrze przez jakis czas i tak w kólko... Nat jest ok, DHT tez ok, porty odblokowalem i nic z tego. Za kazdym razem jest to samo. Sprawdzalem z róznymi torrentami. Fedore sciagalem z torrenta non stop 128 KB/s a w azureusie na linuksie dochodzi do tej predkosci i pada. {To ten torrent http://pbt.net.pl/index.php?idx=details&am...abe7262f6db1e66 }. Mial ktos moze taki problem? Próbowalem odpowiedników Transmission, BitTorrent ale sa one ze tak powiem malo estetyczne - nie da sie ich schowac do traya a zalezy mi zeby torrenty sciagaly sie w tle. Mial ktos moze taki problem i go rozwiazal? PS: Java najnowsza, Azureus najnowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi