Xylometazol Napisano Luty 7, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2007 Mam pewien zgrzyt z ET pod FC6, mianowicie ET nie startuje w trybie penoekranowym a otwiera sie w oknie wygooglowalem podobny problem ktoremu pomagalo dodanie rodzielczosci gry w xorg.conf niestety na to nie pomoglo w et.cfg mam ustawione "r_fullscreen 1" wiec to tez nie to ktos wie czemu sie tak dzieje? z gory dzieki P.S. moj sprzet Nvidia Geforce fx 5200 (najnowsze sterowniki) Intel pentium 3 tualatin(1.3Ghz) 256mb ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 Spróbuj w ET ustawić w taką samą rozdzielczość jaką masz przy środowisku graficznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xylometazol Napisano Luty 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 no wlasnie mam taka ustawiona, nawet by sie tak dalo grac gdyby nie to ze sysbar przesuwa dolny kraniec okna gry poza monitor i nic z HUDa nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi