lorek Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 siemka! mam fedore 6 od kilku dni i podoba mi sie tylko maly problem mam. jak probuje gnugadu albo gaimem zaimportowac liste kontaktow to program sie wylacza i nic sie nie dzieje... Liczę na pomoc z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Luty 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 Spróbuj w gg na Windowsie, bo zapewne go masz:p wyeksportować listę do pliku i z niego ją zapisać do tych programów. Jeśli nie pójdzie to polecam kadu - poprawnie importuje listę z serwera i (_wogóle_ → w ogóle) ORT jest fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorek Napisano Luty 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2007 thx. spróbowałem na kadu i działa. kurde fajny ten linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2007 Oczywiście, ze fajny Na pewno przydatniejszy niz najbardziej niepotrzebny produkt rynku, czyli Windows Vista... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi