suryx Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 Szukam najlepszy webmaster www profesjonalny dla linuksa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 cms? joomla? mambo? jeśli dobrze zrozumiałem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 Ja bym proponował byś napisał w swym rodzimym języku kogo lub czego szukasz, gdyż twój post jest zbyt mało czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 20, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 chce miec taki program do edytowania html i php , xml itd .. sorry Ponury .. kiepsko napisalem ... bo jestem prawie niepelnosprawnosci i nieszlyszacym ..nie jestem niepelnoletnim i musze nauczyc duzo polski:/ no wielkie sorry .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 quanta nvu bluefish kdevelop (na pewno w php) Pewnie jeszcze multum innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 20, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 20, 2007 chce miec taki program do edytowania html i php , xml itd .. sorry Ponury .. kiepsko napisalem ... bo jestem prawie niepelnosprawnosci i nieszlyszacym ..nie jestem niepelnoletnim i musze nauczyc duzo polski:/ no wielkie sorry .. A to ja przepraszam, ale ja naprawdę myślałem że jesteś obcokrajowcem. Co do tematu chyba większość z tu obecnych używa Bluefish lub Quanta. Bluefish jest w repo. PS: Z tego co pamiętam chyba w Seamonkey jest edytor WYSIWYG, ale PHP tam nie uświadczysz, chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Do prostej edycji kodu wystarczy zwykły edytor tekstu z podświetlaniem składni. Jak chcesz coś więcej to już wcześniej wspomniane programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Napisalem pierwszy temat ale to tylko webmaster www to czyli program do edytowania php a nie reszta (obojente) skrypty tylko ja chce tworzyc moja wlasna strone .. Spox Ponury no mam mautre z informatyki :/ i musze zdac informatyki za duzo nauki :/ ktos ma ksiazke do uzupelniajace matury z informatyki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suryx Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 cms? joomla? mambo? jesli dobrze zrozumialem pozdrawiam to znam itd .. php fusion , php nuke , projektowalem moja wlasna http://index.fairbox.xp.pl lub http://fairbox.xp.pl ... te index sa tylko dla grafikami.. dawno mialem nick xippoxp bo bylem piratem .. no ja juz jestem czystym piratem i nowe zmienione na Suryx.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Luty 27, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 27, 2007 może nie odpowiem na Twoje pytanie w postcie ale... 16 lat i pierwsza klasa liceum i takie posty: Chcialem jak to wylaczyc przywracanie systemu i programu to podobne autostart ale nie zamykalem programow w czasie .... jak ?? yyy???? Teraz odjeło mi mowe i to ja jestem niepełnosprawny :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 Life is brutal and full off zasadzkas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi