Skocz do zawartości

Szukam Webmastera Www..

suryx

Rekomendowane odpowiedzi

chce miec taki program do edytowania html i php , xml itd .. sorry Ponury .. kiepsko napisalem ... bo jestem prawie niepelnosprawnosci i nieszlyszacym ..nie jestem niepelnoletnim i musze nauczyc duzo polski:/ no wielkie sorry ..

chce miec taki program do edytowania html i php , xml itd .. sorry Ponury .. kiepsko napisalem ... bo jestem prawie niepelnosprawnosci i nieszlyszacym ..nie jestem niepelnoletnim i musze nauczyc duzo polski:/ no wielkie sorry ..

A to ja przepraszam, ale ja naprawdę myślałem że jesteś obcokrajowcem. Co do tematu chyba większość z tu obecnych używa Bluefish lub Quanta. Bluefish jest w repo.

PS: Z tego co pamiętam chyba w Seamonkey jest edytor WYSIWYG, ale PHP tam nie uświadczysz, chyba.

Napisalem pierwszy temat ale to tylko webmaster www to czyli program do edytowania php a nie reszta (obojente) skrypty tylko ja chce tworzyc moja wlasna strone .. Spox Ponury no mam mautre z informatyki :/ i musze zdac informatyki za duzo nauki :/ ktos ma ksiazke do uzupelniajace matury z informatyki ???

cms?

joomla?

mambo?

jesli dobrze zrozumialem :rolleyes:

pozdrawiam

to znam :P itd .. php fusion , php nuke , projektowalem moja wlasna http://index.fairbox.xp.pl lub http://fairbox.xp.pl ... te index sa tylko dla grafikami.. dawno mialem nick xippoxp bo bylem piratem .. no ja juz jestem czystym piratem i nowe zmienione na Suryx..

może nie odpowiem na Twoje pytanie w postcie ale... 16 lat i pierwsza klasa liceum i takie posty:

Chcialem jak to wylaczyc przywracanie systemu i programu to podobne autostart ale nie zamykalem programow w czasie .... jak ??

yyy????

Teraz odjeło mi mowe i to ja jestem niepełnosprawny :-P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...