lukas_gab Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 Witam mam problem ... mam dużo partycji i ... Na pierwszej mam Windowsa a na ostatniej zainstalowąłem Fedore ale nie chce się botować. Jak dodać do bootloadera fedore ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Luty 21, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 edytować plik /boot/grub/menu.lst i dodać odpowiedni wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_gab Napisano Luty 21, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 21, 2007 ale nie (_włancza_ → włącza) ORT się nawet boot loader tylko normalnie się win ładuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 pewnie zainstalowałeś bootloadresa fedory na partycji z fedorą hehe. Odpal system z płyty rescue, i zainstaluj gruba w mbr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2007 Instalacja GRUBa jest podpieta na forum - przejrzyj odpowiedni topic (lub uzyj wyszukiwarki). Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi