glu Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Witam Czy mozna obejsc jakos ograniczenie 64 MB RAM i zainstalować Fedore 6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Dla chcącego to żaden problem, ale po co. F6 będzie się muliła nie polecam radze wybrać inną dystrybucje o mniejszych wymaganiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glu Napisano Luty 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Dla chcącego to żaden problem, ale po co. F6 będzie się muliła nie polecam radze wybrać inną dystrybucje o mniejszych wymaganiach. Ja jestem z tych chcacych A troche wiecej wskazowek? Jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Pochodz po sklepach lub poszukaj na Allegro starych kosci pamieci, czasami sie trafiaja a za 80zl 256MB, inaczej cala zabawa nie ma sensu. PS: Dla bardzo starych komputerów bez mozliwosci podlaczenia do sieci polecam Knoppiksa 5.1.1 CD. Tylko polska lokacje dla OO trzeba dograc samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Luty 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2007 Instalacje w trybie graficznym odradzam bo będzie trwała pól dnia. Na starych kompach mam postawionych kilka serwerów na CentOSie. Działająbardzo dobrze tyle że bez trybu graficznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi