szyfel Napisano Luty 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 26, 2007 Pytanko Jakie polecenie służy do uruchomienia progrmau z prawami innego użytkownika? Jak zrobić to z menu w środowisku gnome? szyfel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 zdalnie czy na swoim kompie more data!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 su po więcej informacji odsyłam do man su Poza tym, jestem pewny, że dałoby się to wygooglować albo nawet znaleźć na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 Poczytaj o programie "sudo", myśle że to to co Cię interesuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 3, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2007 @Stiffler Racja, o sudo zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi