barti9999 Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Witam doszłem do tego że z pozycji roota wszystko ładnie mi montuje. Natomiast gdy wejde na konto swoje (nie roota) to wyskakuje mi bład "fuser mount: user has no write acces to mount point /mnt/dysk_e . Fuse mount point creation error: (_niema_ → nie ma) ORT takiego pliku ani katalogu. Unmounting /dev/sda6. Proszę o pomoc tylko mnie nie odsyłajcie do linków bo wczoraj siedziałem całą noc ELo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz69 Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Zapodaj komende jaka montujesz i plik fstab. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Fuse mount point creation error: (_niema_ → nie ma) ORT takiego pliku ani katalogu.A katalog, do którego chcesz montować istnieje? Jakie ma prawa? Nazywa się dokładnie tak jak podajesz przy montowaniu (np.wielkość liter ma znaczenie)? Montujesz "z ręki" czy przy starcie systemu z fstab? Wróżĸa potrzebna od zaraz... Proszę o pomoc tylko mnie nie odsyłajcie do linków bo wczoraj siedziałem całą noc ELoNo niestety odeślę. Z uwagą, nie pomijając żadnego postu przeczytaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=11623 P.S.Dobrze, że dzisiaj piątek i jakoś nadprzyjaźnie do świata jestem nastawiony, bo mam ogromną ochotę zamknąć i skasować ten wątek. Ale może jakiś szczególny i ciekawy przypadek się trafił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti9999 Napisano Marzec 9, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 Dzięki przepraszam za zamieszanie możesz spokojnie usówać ten temat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2007 usówaćusuwać Znalazłeś? Od tego trzeba zaczynać - od wyszukiwarki Forum dobrze się przeszukuje przez google wpisując "site:fedora.pl <coś czego szukasz>" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi