Doran Napisano Marzec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2007 Witam wszystkich! Jako, że dopiero zamierzam zacząć moją przygodę z FC6(z poprzednimi wersjami nie miałem styczności) nasuwa mi się pytanie czy istnieje możliwość zainstalowania tego systemu wyłącznie z jednej płyty CD? Jeżeli tak to jak to zrobić i jak później zainstalować środowisko graficzne KDE ze wszystkimi pakietami prócz gier, dodam że jestem w posiadaniu 3 płyt FC6 do instalacji przez anakondę potrzebuję jeszcze 4 i 5 płytki, których nie chcę ściągać ze względu na moje wolne łącze(128kb/s czyli każda płytka to 17-18 godzin). Proszę o odpowiedź, z góry ślicznie dziękuję za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucider Napisano Marzec 11, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2007 Możesz odżałować trochę pieniędzy i skoczyć do empiku po jedną płytę DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2007 Teoretycznie wystarczy tylko CD1, reszte juz przy instalacji mozna pociagnac z sieci - ale ze wzgledu na Twoje nienajszybsze lacze tez raczej proponuje wydatek rzedu 25pln i spokuj Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Marzec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2007 ewentualnie możesz skorzystać z akcji linux.pl "rozdajemyLinuksa" http://forum.linux.pl/?id=forum&kategoria=66 . Nie wiem czy to się sprawdza, bo nie korzystałem, ale to zawsze jakaś możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asasyn Napisano Marzec 12, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2007 http://www.redhat.com.pl/sklep/index.php/c...dhive8vo4ai4rh4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi