Skocz do zawartości

Mysz W Berylu

wodna_owca

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zainstalowalem beryla i chodzil mi bardzo dobrze dzisiaj go odpalam i myszka zaczyna wariowac co chwila znika (nie widac kursora) czasem zostawia po sobie taki bialy kwadracik.. nie wiem czym to jest spowodowane bo jeszcze wczoraj wszystko chodzio bardzo pynnie i dobrze dzisiaj odpalam beryla i takie cos ;/ mozna by to jakos naprawic (probowalem reinstalacje beryla)

ludzie...to nie windows żeby reinstalacja programu miala pomagać w takich przypadkach. Jak już to spróbuj pousuwać configi beryla i odpal jeszcze raz na domyślnych ustawieniach. Poza tym nie instalowałeś/uaktual;nialeś w międzyczasie jakiegoś oprogramowania ?

właśnie dzis przeinstalowalem fedore zainstalowałem beryla odpalam i jest ok restartuje kompa odpalam i jest to samo żadnych aktualizacji ani nic

No nic dziwnego. W końcu przeinstalowanie systemu wywaliło wszystkie konfigi beryla. Ale zmarnowałeś kilka godzin życia na bezsensowny reinstall systemu bo mogłeś po prostu wywalić te konfigi samemu i na to samo by wyszło (to samo jeśli nie liczyć czasu). Ale cóż... Nie myśl po prostu, że dobrze zrobiłeś.