feler404 Napisano Marzec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2007 Na poczatek chcial bym zapytac o mozliwosci usuwania przegladarek(wyszukiwarek, searchplugins) z Firefox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Marzec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2007 ??? Nie umiem osuwać przeglądarek. Nie umiem także usuwać przeglądarek z firefox. Napisz jaśniej o co ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Marzec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2007 kocham jak ktoś pisze tak jasno i logiczne... no porprostu wszystko jest wiadome... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiewball Napisano Marzec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2007 Na początek chciał bym zapytać o możliwości osuwania przeglądarek z Firefox. Najlepiej format c: wtedy usuniesz wszystkie przeglądarki (Firefox też). Napisz chłopie o co Ci dokładnie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Marzec 22, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 22, 2007 a ja chyba wiem o co chodzi. o wyszukiwarki na prawo od paska adresu z tego co sie orientuje w wersji 1.5.* w katalogu serchplugins (/usr/lib/firefox-1.costam/searchplugins) znajduja sie te przegladarki -dwa pliki jeden to kod przegladarki, drugi to gif... wiem bo sam sie tym niedawno zainteresowalem... np na http://www.ling.pl jest dzial zainstaluj i tam jedna z opcji instalowania pozwala dodac ling.pl do tych wyszukiwarek... o to chodzilo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Marzec 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 25, 2007 > da_niel dzięki o to chodziło Wybaczcie panowie bardzo niefortunnie sformułowałem pytanie >kiewball byłeś bardzo blisko tylko ścieżka nie ta chodziło o format /usr/lib/firefox-1.5.0.9/searchplugins /u/v/c >Kosi#1 następnym razem obiecuje być konkretniejszy, jednak trudno być takim chcąc nieuciekań cię do angielszczyzny. (wyszukiwarka, silnik szukający, ikonka w prawym górnym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi