kabor Napisano Wrzesień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2004 Witam Linux wykrywa mi urządzenie jakim jest telefon komórkowy, jednak nie wiem, jak go zamontować. Podłączony jest kabelkiem do com1 jednak ani urządzenie cua1 ani ttyS0 nie odpowiadają. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Wrzesień 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2004 mount /dev/ttyS1 /mnt/siemens -t siefs ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Wrzesień 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2004 Linux wykrywa mi urządzenie jakim jest telefon komórkowy, jednak nie wiem, jak go zamontować. Podłączony jest kabelkiem do com1 jednak ani urządzenie cua1 ani ttyS0 nie odpowiadają. przydaje sie program program scmxx- sluzy on do obslugi siemensow pod linuxem.. za pomoca niego mozna sprawdzic poprawnosc komunikacji z telefonem.. SieFS? chyba go nie ma w standardowej dystrybucji. opis jak z tego korzystac: http://newbie.linux.pl/?id=article&kategor...oria=3&show=153 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabor Napisano Wrzesień 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2004 Linux wykrywa mi urządzenie jakim jest telefon komórkowy, jednak nie wiem, jak go zamontować. Podłączony jest kabelkiem do com1 jednak ani urządzenie cua1 ani ttyS0 nie odpowiadają. przydaje sie program program scmxx- sluzy on do obslugi siemensow pod linuxem.. za pomoca niego mozna sprawdzic poprawnosc komunikacji z telefonem.. SieFS? chyba go nie ma w standardowej dystrybucji. opis jak z tego korzystac: http://newbie.linux.pl/?id=article&kategor...oria=3&show=153 Dziękuję Wam bardzo za pomoc. Okazało się, że było coś nie tak z kabelkiem. Wykazał to programik scmxx. Po wymianie kabelka można ładnie zamontować urządzenie. Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi