dj_oko Napisano Kwiecień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2007 Witam Pamiętam, pamiętam - zainstalowałem wszystko z gstreamera, ugly itp. Rozumiem, ze nie działa AAC, ale WMA to nie wiem czemu. Jeżeli format jest nierozpoznany, to Rhythmbox to zgłasza, ale przy strumieniu WMA nie zgłasza zadnego błędu, a i tak nie dziala.... :/ Statyczne pliki WMA oczywiście działają bez problemu... Jaki krok pominąłłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Kwiecień 1, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2007 yyy... "Statyczne pliki WMA oczywiście działają bez problemu" "Rozumiem, ze nie działa AAC, ale WMA to nie wiem czemu" Działa czy nie? Może mplayer zadziała? On obsługuje bardziej egzotyczne formaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Kwiecień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2007 Kamillys czytaj ze zrozumieniem. dj_oko napisał, że Rhytmbox na jego kompie odtwarza pliki WMA z dysku, a nie radzi sobie ze strumieniami WMA i zapewne protokołem mms:// ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Kwiecień 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2007 MPlayer powinien obsługiwać mms://. kaffeine też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 5, 2007 Wolałbym jednal Rhythmboksa Instalowałem juz chyba wszystko z livny, na pewno gstreamer-wszystko-co-trzeba i libmms, a dalej nie dziła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi