maskaz Napisano Kwiecień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2007 Szukalem w necie, nie znalazlem kombinowalem dlugo az w koncu sie udalo. Nalezy: 1. sciagnac i zainstalowac CrossOver 6.0 (sposob zdobycia dowolny, polecam subskrybcie ) 2. z "Kreatora Instalacji CrossOver" zaznaczamy "pokaz wszystkie pakiety poprawek i zaleznosci" i po kolej instalujemy a: "msls31" b: "windows installer 2.0 redistributable" c: "windows ole components (part2)" d: sciagnac i zainstalowac: directx 8.1 wszystko instalujemy w zgodnosci z win98 2: instalujemy Fl Studio (u mnie ruszyla wersja Fruity Loops 3 Demo oraz FlStudio 7 Demo) 3. uruchamiamy Fruity Loop'a , wchodzimy w sekcje Options w audio ustawiamy: a: output -> nasza karta b: direct sound properties -> buffer lenght -> ustawiamy na maksymalna wartosc c: mixer interpolation -> linear i powinno dzialac wydajnosc na moim komputerze jest kiepska (~800mHz) i program dziala bardzo wolno jednak na bardziej wydajnych maszynach powinien sie spisywac w miare mozliwosci bardzo bym prosil o ocene dzialania osobe z mocniejsza maszyna cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Kwiecień 17, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2007 Dobra wiadomość Dzięki ale zawsze jest ale. Wszystko fajnie tylko powiedz w jaki sposób dodać do rejestru nr mojej licencji za którą zapłaciłem . W wersji demo może i działa ale w wersji XXL,legalnej , wykupionej za sporą kasę to nie wiem. Sprawdzę i napiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Kwiecień 17, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 17, 2007 hmmmm, a regedit to przypadkiem nie dziala? (jak nie ma to z od jakiegos kolegi, badz kolezanki z windowsa "zacharapcic" ) ... ale zawsze moge sie mylic p.s. sprawdzilem teraz, regedit jest zawarty w pakiecie crossover, wiec problem niejako zniknal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Kwiecień 18, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2007 Jestem pod wrażeniem ,że FLStudio, który dotychczas wykrzaczał się podczas samej instalacji, zainstalował się bez problemów.Rzeczywiście w regedit nie ma problemu z dodaniem klucza. Walczę teraz z dźwiękiem.Używałem ASIO4All ,ale na razie wywala mi błąd. Jak rozwiążę problemy z dźwiękiem to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Kwiecień 18, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2007 ASIO4All to chyba tylko na winde :/ jak ustawisz w output -> swoja karte to bedziesz jechal bezposrednio na sterach od swojej karty (czyli najprawdolodobniej na alsie) (tu chyba nie ma "emulacji", chociaz moge sie mylic ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJKelvin Napisano Październik 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 A wie ktoś jak wtyczki z FLStudio (VSTi) można odpalic na LMMS? Ja się z tym próbowałem bawić chyba tydzień i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskaz Napisano Październik 27, 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2008 Odpowiedz: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=823065 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Listopad 7, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2008 Witam. A próbował ktoś instalowac Reasona? Na nim bardziej mi by zależało. Chociaż i nuendo też by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi