@Kamills Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Nie wiem jak to ująć ale chodzi mi o program do kamerowania pulpitu (coś w stylu screenów ale do kręcenia filmików).Znalazłem pare na necie ale wole się zapytać tych którzy korzystali z tego typu programów. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Korzystałem z Istanbul(na w miarę mocnym kompie - i z powodzeniem). Ale co "coś" co dali na panelu GNOME bo zatrzymaniu przez poł godziny mieliło slajdy, zeby poskładac 11 sekundowego AVI i wyłożyć sie z błedem segmentacji. Ehem... nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Kwiecień 25, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 Już wiem czego nie używać jak znajde.Musze zrobić na informatyke prezentację o linuksie. Wkońcu coś innego niż windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xrystal Napisano Kwiecień 25, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 25, 2007 http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=13866 to kiedys zrobilem prezentacja .. ale dawno nazywalem nicka Suryx lol juz teraz nie masz problemow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Kwiecień 26, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 Dzięki.Użyłem złych słów kluczowych od szukajki. Kamills Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi