Suriv Napisano Kwiecień 26, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 26, 2007 Po raz pierwszy instaluje fedore w zyciu i dostalem taki sprzet jak w temacie. 3 gb ramu dwa dyski po 146 gb scsi polaczone w raid 1+0 dwie sieciowki. Pentium D 3400Mhz, czy ktos moze poprowadzic, pomoc przy tej instalacji? Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake Napisano Kwiecień 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2007 No kilka już postawiłem na podobnych (starszych) maszynach ale raczej RH (to prawie to samo) . Jedyne z czym możesz mieć problem (chyba) to kontrolery dyskowe. Opisałem to gdzieś tu na forum co i jak z modułem megaraid (chyba pod RedHat). Pozostałe sprawy nie powinny sprawić problemów (ale mogę się mylić). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Maj 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 4, 2007 Po wykupieniu subskrypcji RHEL masz spokój na duuuuuużo latek. Z fedorą nie jest tak różowo .Wyobrażasz sobie serwer na FC6 w 2010 roku? bo ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi