rash Napisano Maj 23, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2007 Dzięki wszystkim za pomoc, wkrotce pobawie się tym i zobaczymy. Najwyzej bede slal tu prosby o pomoc z linksa :-) Skoro jestesmy jednak przy tym temacie to mam jeszcze jedno pytanie w podobnej sprawie - boje się tez zainstalowac sterowników ATI (uzywam Radeona 9000 Pro). czytalem juz sporo na ten temat i generalnie sie orientuje co i jak, ale jest duza szansa ze siada mi X-y i nie bede umial tego naprawic. Czy jest jakas mozliwosc w razie niepowodzenia cofniecia operacji? Czy np yum erase wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 23, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 23, 2007 Skoro jestesmy jednak przy tym temacie to mam jeszcze jedno pytanie w podobnej sprawie - boje się tez zainstalowac sterowników ATIJeden temat - jeden problem. Załóż nowy wątek, ten zamykam, żeby nie kusiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi