da_niel Napisano Maj 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2007 Witam, Ktoregos razu (nie pamietam co zrobilem) system sie nie uruchomil do Xow tylko przywital mnie komunikatem "Wpisz haslo roota aby naprawic system plikow albo wisnij ctrl-d aby uruchmic system ponownie" no i ja wpisalem haslo roota i on powiedzial do mnie zebym uruchomil fsck aby naprawic system plikow. i po tym jak zaczal naprawiac pytal czy naprawic kolejne bloki itp bo czasem pisal do mnie ze np cos tam ma wartosc 4 a powinno miec 2. i w sumie nie czytalem wszystkiego tylko trzymalem <enter> i jechalo no i pozniej system nie wstal. tzn uruchomilo sie do tego momentu gdzie laduja sie biblioteki i uslugi no i system sie wykrzacza w takie sposob, ze wszystko mruga tak jakby bardzo szybko ekran sie przewijal... no i w sumie nie wiem czy np moze sie to wiazac z reinstalacja systemu a w takim przypadku wole poczekac na F7 bo to przeciez lada dzien ps nie wiecie kiedy dokladnie? moze ju gdies na serwerach lezy? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Maj 14, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2007 Tutaj http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...amp;#entry86202 mój wątek, co prawda nikt nie odpowiedział, ale mogę napisać, że udało się naprawić wszystkie partycje po za systemową. Musiałem przeinstalować fedorę. U mnie to raczej wynikało z mojej winy, ale podobnie jak u Ciebie Xy się wykrzaczyły tzn. poznikały ikonki, mrugały paski a potem reboocie już nie wstały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi