Darknek Napisano Maj 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2007 Hej Probuje zainstalowac linuxdc z cvs Wszystkie zaleznosci jak dotad udawalo mi sie rozwiazac ale teraz leze wywala mi takie scons release=1 PREFIX=/usr/local scons: Reading SConscript files ... Checking for g++ >= 3.4...ok Checking for pkg-config... ok Checking for gtk+-2.0 >= 2.6... ok Checking for gthread-2.0 >= 2.4... ok Checking for libglade-2.0 >= 2.4... ok Checking for C header file time.h... yes Checking for C header file signal.h... yes Checking for C header file unistd.h... yes Checking for main() in C library pthread... yes Checking for main() in C library z... yes Checking for main() in C library bz2... no bz2 library (bz2 compression) not found Note: You might have the lib but not the headers czego mi brakuje :?: i jak to posciagac help bo juz nie mam sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Maj 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2007 Lepiej nie kompilować tylko instalować gotowe, ale nie z rpm np. http://linuxdc.nd.e-wro.pl/linuxdcpp-2007-05-06-Install A później tylko zrobić linki symboliczne i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Maj 19, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 19, 2007 tamto gowno sie nie chce instalowac a ja sobie poradzilem i slicnzie smiga valknut sie chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi