Gość rgabrysiak Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Witam mam pytanie jak zmienić wygląd programu Pidgin Znalazłem takie linki ale nie mogę zmienić domyślnego wyglądu Proszę o pomoc i podaję linki z wyglądem http://embracesblog.mine.nu/?page_id=100 http://embracesblog.mine.nu/?page_id=100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Co do pidgina, Zamienił bym go za kadu, ale gdyby tylko dało się ustawiać opisy... Może zna ktoś jakiś sposób ? Wtyczka albo coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 Co do pidgina, Zamienił bym go za kadu, ale gdyby tylko dało się ustawiać opisy... Może zna ktoś jakiś sposób ? Wtyczka albo coś ke? Pierwszy raz słyszę że się nie da. Mi jedyne czego brakuje to ustalanie IP piszącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Co do pidgina, Zamienił bym go za kadu, ale gdyby tylko dało się ustawiać opisy... Może zna ktoś jakiś sposób ? Wtyczka albo coś a ja wolalbym pidgina bo kadu jest troche lamerkie i gg zajezdza strasznie A i jabbera u niego nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 CYTAT(razor @ 4 Jun 2007, 18:12 ) * Co do pidgina, Zamienił bym go za kadu, ale gdyby tylko dało się ustawiać opisy... Może zna ktoś jakiś sposób ? Wtyczka albo coś tongue.gif ke? Pierwszy raz słyszę że się nie da. Mi jedyne czego brakuje to ustalanie IP piszącego. No rzeczywiście Sposób inny (lepszy) niż w gg nareszcie jakiś dobry komunikator pod gtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi