jarzmo Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Witam.Chciałbym dowiedzieć się coś więcej o Fedora Core 2 .Do tej pory korzystałem z Windowsa ale wychodzi mi już bokiem. Jestem zielony z (_linuxa_ → Linuksa) ORT i dlatego byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś przesłał mi jakąś dobrą dokumentację(np.opis komend itp.) , a najlepiej książkę na temat tej dystrybucji(od podstaw i prostym językiem).Z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 Komendy -> wpisz "man bash" w terminalu. Ale wcześniej musisz zainstalować Linuksa . Możesz poczekać do listopada na FC3, w nim instalator będzie spolszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Wrzesień 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2004 siedz na tym forum, siedz na innych forach tez, googluj a nie bedziesz zielony dokumentacja fc jest na oficjalnej stronie bodajze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi