rzepaczyk Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 nie wiem co sie dzieje ale gdy uzywam fedory co jakis czas zatnie sie myszka i klawiatura( na okolo sekunde nie da sie nic pisac ani ruszac myszka a muzyka gra itp) to samo mialem na FC 6. moze mam za slabego kompa? AMD Athlon 1333 460mb ram 40gb hdd GeForce 4 MX 440 64mb ewentualnie jakas rada ktora pomoze pozbyc mi sie tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Czerwiec 4, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2007 nie masz za slabego kompa. Na pierwszy rzut oka przypuszczalne przyczyny problemu: sprawdzanie aktualizacji albo beagled. FC6 i F7 maja mechanizm który sprawdza aktualizacje "na zywo". Zwie sie to jesli dobrze pamietam puplet, ale moge sie mylic. Bylo o tym mechanizmie (i problemach przezen sprawianych) troche juz pisane na forum. Poszukaj. Na poczatek imho powinienes wylaczyc ten mechanizm i - jesli masz - beagle'a. Jesli to nie pomoze to bedziemy myslec dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Polecam również sprawdzić czy w pliku /etc/hosts znajduje się linijka w rodzaju 127.0.0.1 localhost Ewentualnie wyłączenie wszystkich niepotrzebnych serwisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepaczyk Napisano Czerwiec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 nie mam ani jakiegos pupletu ani beagled a system dalej zamula moze powiedzcie mi jak to powylaczac po pamietam ze wylaczalem jakies aktualizacje a jak wpisze top w konsoli to nie pojawiaja mi sie takie procesy jak puplet ani beagled Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi