tomis Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Witam. Zainstalowałem sobie tą gierkę, ale po jakiś 15 minutach gry mam zwis systemu i nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc, ponieważ mam sentyment do niej, grałem w nią jeszcze na swoim pierwszym kompie. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karlik Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Jaki masz system? Próbowałeś jakoś debuggować? Może wina sprzętu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Czerwiec 5, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 Jaki masz system? Próbowałeś jakoś debuggować? Może wina sprzętu? System FC6, debgować się nie da, trzeba zrobić reset kompa, a czy sprzętu? Nie wiem bo jeszcze mi się nie wieszał. Nie mam pojęcia co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob_e Napisano Czerwiec 5, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2007 sprawdz jakie masz wpisy w /etc/fstab... w fedorze zazwyczaj jest takie coś: LABEL=SWAP-sda3 swap swap defaults 0 0 popraw to na: /dev/hdaX swap swap defaults 0 0 gdzie hdaX to twoja partycja swap U mnie to pomogło podczas problemów z Unreal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Czerwiec 7, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 7, 2007 oto mój fstab: LABEL=/ / ext3 defaults 1 1 devpts /dev/pts devpts gid=5,mode=620 0 0 tmpfs /dev/shm tmpfs defaults 0 0 LABEL=/home /home ext3 defaults 1 2 proc /proc proc defaults 0 0 sysfs /sys sysfs defaults 0 0 LABEL=SWAP-hda5 swap swap defaults 0 0 Co mam w nim zmienić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba105 Napisano Czerwiec 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 16, 2007 Swego czasu miałem podobny problem, ale system wieszał sie przy jakiejkolwiek aplikacji używającej grafiki 3D. Okazało sie że powodem był kontroler USB wpięty zaraz pod kartą graficzną. Jak masz jakiś sprzęt na PCI to wyjmij go(albo przełóż do innego gniazda) i zobacz czy nadal tak się dzieje. A co do fstaba: zmień LABEL=SWAP-hda5 na /dev/hda5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi