sicko Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 Powoli zamierzam zainstalować F7. aktualnie mam Debiana, ale z tego co czytam na forach to Fedora wydaje się lepsza ^^ mam pytanie dotyczące obrazu do instalacji. Czy jest jakaś wersja ważąca mniej niż 1GB? Bo raczej nie będę ściągał ~3GB archiwum do instalacji, ponieważ będzie mi się to długo ściągać... istnieje taka wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 Tak jest wersja ważąca mniej niż 1 GB. Od fedory 7 będą tak zwane SPINy czyli wersje przystosowane pod konkretnego użytkownika. Dla ciebie idealne będzie: http://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora...eleases/7/Live/ Gnome lub KDE do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicko Napisano Czerwiec 8, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 chcę ściągnąć fedore z tego linku co podałeś, ale mam jedną wątpliwość. w folderze i386 (bo tą wersję chcę ściągnąć, mam Athlona XP 1700 + 1,4 Ghz) są archiwa z nazwą i686. czy aby na pewno są to i386? i czy instalacja z tego mniejszego obrazu różni się czymś od instalacji z tej większej (chodzi mi głównie o to czy są te same opcje lub chociaż tryb graficzny)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 8, 2007 czy aby na pewno są to i386?Tak i czy instalacja z tego mniejszego obrazu różni się czymś od instalacji z tej większej...Fedora-7-Live-i686.iso=Gnome Fedora-7-KDE-Live-i686.iso=KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi