Stefan21 Napisano Czerwiec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2007 Witam, mam poważny problem, a mianowicie muse do poniedziałku zrobić projekt z systemow operacyjnych a za chorobę nie wiem jak sie do tego zabrać... Temat projektu to : Serwer DNS (named); Projekt instrukcji powinien składać się z 4 części: 1. W części 1 (max. 5 stron), należy zwięźle opisać działania serwera, serwisu, filtru lub wykorzystywane polecenia łącznie z ich najważniejszymi opcjami. W przypadku serwerów należy również krótko opisać pliki konfiguracyjne. Jeżeli tematem projektu są pliki konfiguracyjne, należy wybrać najważniejsze zdaniem autorów i opisać je uwzględniając poszczególne sekcje w każdym pliku. 2. Część 2 powinna zawierać 10 zadań wymagających praktycznego zastosowania wcześniej podanych informacji. 3. W części 3 należy zamieścić rozwiązania zadań łącznie ze zrzutami ekranu zawierającymi zawartość pliku, odpowiedź systemu (lub fragment odpowiedzi), widok okien służących do konfiguracji, itp. 4. Na końcu powinna się znaleźć bibliografia (pozycje książkowe, czasopisma, strony WWW, itd.). Dodam że nie mam pojęcia o co chodzi z tym "(named)".... Jeśli ktokolwiek zechciałby mi w tym pomóc byłbym wdzieczny.. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 10, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2007 To nie jest praca do zrobienia w pół dnia http://rtfm.killfile.pl/#praca_domowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stefan21 Napisano Czerwiec 10, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2007 to to ija wiem.... ale lekkie spóźnienie jest dopuszczalne... a na razie sam kmbinuje ale nie kumam tego za bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi