Hagil Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Witam Mam do wysłania duży plik, który chciałbym wysłać e-maile. Osoba która ma go dostać ma M$ WinXP. Chciałbym dowiedzieć się jak go podzielić, aby było możliwe go ponowne złożenie pod windowsem. Wiem że można podzielić programem "Krusader" ale nie wiem jak można by go powrotem złożyć na windowsie. Więc proszę o pomoc czy istnieje jakiś inny program czy mógłbym to podzielić albo jak to złożyć pod windą. Może istnieje jakieś narzędzie które tak wrzuci do archiwum rar i podzieli, że winrar pod windą go dobrze rozpakuje :?: Więc proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Koszernie dzielisz przez split, sklejasz przez cat. Takie samo sklejenie pod windą możesz zrobić za pomocą type. Możesz napisać skrypcik cmd który wywoła type. rar z rarlaba ma opcję -v. Nie jest ani wolny, ani darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Czerwiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2007 Możesz zrobić hardcore i zainstalować TotalCommandera na wine i podzielić a później złożyć na windows Nie polecam takiej metody, ale powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi